Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Minden szuperhőssorozatát folytatja a The CW

0

Ami azt jelenti, hogy ősszel érkezik az újra magára találó A zöld íjász 6. évada, az önmaga paródiájává lett Flash – A villám 4. évada, a bűnrossz Supergirl 3. évada és a popcornnal szórakoztató A holnap legendái 3. évada is a csatorna képernyőjére. Ha azt nézzük, hogy a csatorna egy Constantine animációs sorozatot is készít, na meg hogy Geoff Johns nemrég egy újabb DC-sorozat ígéretét tette le az asztalra, akkor mostanra már egyértelmű, hogy a The CW továbbra is a kritikailag hányattatott sorsú, nézettségileg sem túl acélos (2-2,5 millió), de legalább stabil és állandó rajongótáborral rendelkező sorozatok mellett tette le a voksát.

A csatorna a DC-sorozatok mellett még három sorozatát újította meg, ez alapján érkezik még a Supernatural 13. évada, a Jane The Virgin 4. évada és Crazy Ex-Girlfriend 3. évada is.

A most futó szériák közül a No Tomorrow és az itthon Kapcsolat címen futó Frequency nem kapott berendelést, igaz a upfrontsig még bármi lehetséges, de ha fogadnom kéne, akkor elég sok pénzt tennék arra, hogy ezeket kaszálja a csatorna.

Share This