Most vasárnap ‘Bear Grylls: Sztárok a vadonban – Barack Obama’ a Discoveryn

0 380

Vasárnap este érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, a várva várt ?elnökös? rész a Discovery Channel műsorára. Bear Grylls, a túlélőguru nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy elviszi Barack Obamát, az Amerikai Egyesült Államok elnökét egy hosszú hétvégére? a zord alaszkai vadonba!

Bear Grylls Barack Obama

A Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évadának nyitányaként Obamát és Bear Gryllst háromnapos túlélőtúrára kísérhetjük el, és láthatjuk többek között a folyóból kifogott nyers lazacot együtt sütögetni.

Bear Grylls szokásos túlélési trükkjeit mutatja meg, miközben a bevállalós amerikai elnök asszisztál hozzá. Obamának más célja is volt a közös műsorral és a vadonban kalandozással: a klímaváltozás természetre gyakorolt hatására is fel szerette volna hívni a figyelmet.

A sorozat második évada március elején érkezik majd a magyar Discovery Channelre. Minden epizódban egy-egy híresség ? Kate Winslet, Kate Hudson, Ed Helms, James Marson ? indul kalandra Bear Gryllsszel, hogy tesztelje saját túlélési képességeit, és megtudja, hol rejtőznek mentális és fizikai határai.