Nagyon erős nyitást várnak a Legendás állatok és megfigyelésüktől

0 376

Ritka az olyan film, ami még nincs a mozikban, mégis mindenki (néző, kritikus, alkotó) elkönyvelte, hogy hatalmas siker lesz. A Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: november 17.) mindenben kivételes – ebben is.

legendas_1000x1443_2

A Harry Potter-féle varázsvilágba visszavezető történet, amely Göthe Salmander magizoológus (vagyis varázslatos lényekkel foglalkozó tudós) amerikai kalandjait meséli el, már biztos, hogy még négy folytatást kap, már ki is tűzték a 2. rész premierjének az időpontját – és most már azt is sejtjük, hogy mennyien fogják megnézni.

A stúdió előzetes felmérése szerint a premiert követő első hétvégén egyedül az Egyesült Államokban 75 millió varázslatos dollár fog befolyni a mozipénztárakba. A nagy bevétel nem csoda, ha belekalkuláljuk, hogy a forgatókönyvet maga J. K. Rowling írta, a rendezést pedig az utolsó négy Harry Potter-film forgatását irányító David Yates vállalta. És ő készíti a következő részt is, amelyről egy valamit máris tudunk: a mostani New York-i helyszínt Párizs váltja majd fel és egy olyan színész is felbukkan benne, akire nagyon nem számítottunk.

Johnny Depp is beszáll a Harry Potter-univerzumba