Nagyon menő lesz a női Ocean’s-film

0 330

Sandra Bullock, Rihanna és Cate Blanchett: elképesztő nők! Ráadásul együtt forgatnak. Készül az Ocean’s Eight – ezúttal kizárólag női főszereplőkkel.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX/Shutterstock (7426140f) Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Bullock 'Ocean's Eight' on set filming, New York, USA - 07 Nov 2016 Sandra Bullock,  Cate Blanchett  and Rihanna on the Set of Ocean's Eight in New York City

A lényeg persze ezúttal is megmarad, mégis mindig minden egészen más benne: ez nemcsak az összes óceánra, hanem az Ocean’s filmekre is igaz: az áramlat alaposan irányt váltott a legutóbbi Clooney-Pitt-Damon és a többiek kaland óta. A legújabb változatban ugyanis nyolc nő tervel ki és hajt végre egy vagány rablást New York-ban. George Clooney helyét az Oscar-díjas Sandra Bullock foglalta el, a társai pedig Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kalling, Sarah Paulson, Awkwafina valamint az Oscarra jelölt Helene Bonham Carter és Rihannna. A nő oldal előretöréséből kicsit visszavesz, hogy a rendezést azért férfira (Gary Ross) bízták, de legalább a forgatókönyvíró nő: Olivia Milch.