Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nagyot szakított a Cool TV az X-Aktákkal

0

Tizenhárom év után visszatért az X-Akták, a világpremierrel “szinte” egy időben a magyar rajongók szinkronosan láthatták a tizedik évad első epizódját a Cool-on. Sokan voltak odaát, és az igazság az, hogy a kereskedelmi célcsoportban (a 18-49 éves korosztály körében) kimagasló, 15,7 százalékos közönségarányt ért el.


Az elmúlt három évben nem volt annyi nézője a Cool-nak, mint hétfő este, köszönhetően az X-Akták tizenhárom év után visszatérő epizódjának. A 18-49-es korcsoportban 15,7 százalékos közönségarányt ért el Dana Scully és Fox Mulder űrlényes-kormányzati-összeesküvés-elméletét és igazságot kereső nyomozása, amivel sávjában nemcsak a legnézettebb kábeles műsor lett, hanem egyes időszakokban megverte az országos csatornákat is (TV2 ? 4,1%).

Sőt, a teljes főműsoridőt (19:00-23:00) vizsgálva a Cool a második legnézettebb adó volt: első helyen az RTL Klub végzett 18,2 százalékos közönségaránnyal, a Cool 9,7 százalékot, míg a TV2 csupán 7,4 százalékot ért el.

Az X-Akták a hétfői főműsoridő negyedik legnézettebb műsora lett a 18-49-es korosztályban, csupán a Barátok közt, az Éjjel-nappal Budapest és a Fókusz előzte meg, a legjobban egyébként a női célközönség körében teljesített, ott ugyanis 17,2 százalékot ért el.

Az X-Akták tizedik évadának második epizódját ma este 21.10-től láthatják majd a nézők, szintén a Cool-on.

Share This