Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nálunk forgatja következő filmjét az Örökség rendezője

És már tudjuk a film sztoriját is.

0

Kaptunk némi információt Ari Aster, az Örökség rendezőjének következő projektjéről.

A Rotten Tomatoes-on 92%-os kritikusi tetszésindext produkáló, a nézőket viszont némileg megosztó Örökség után az alkotás író-rendezője, Ari Aster nem pihen sokat, már következő filmjét készíti elő, amiről mesélt egy kicsit a The Hollywood Reporternek.

A sokak által csodagyereknek tartott direktor elmondta, hogy szeretne egy musicalt és egy sci-fit is csinálni, de egyelőre marad a horrornál. Következő filmjének a Midsommer címet adta, és ismét az a 24 stúdióval fog dolgozni, méghozzá kis hazánkban!

Az utóbbi időben egyre több horror készül nálunk: itt forgott az Ideglelés Csernobilban, A rítus, a Brimstone és a Vaksötét is.

Aster zsánerfilmjében Magyarország Skandináviát fogja helyettesíteni, ugyanis a Midsommer egy északi horror lesz, aminek történetéről a direktor a Film Commentnek számolt be.

Aster “egy apokaliptikus szakítós filmként” jellemezte a Midsommert, aminek középpontjában egy fiatal nő áll, aki párjával és néhány barátjával egy elszigetelt svéd faluba megy nyaralni. A vakáció során felfedezik, hogy a település lakosai különféle szertartásokon vesznek részt. A főszereplő nemrég vesztette el szüleit, és a rituálék alatt elfogja a rettegés… Az amerikai rendező tehát marad a családi és az okkult témáknál.

A Midsommer premierdátuma egyelőre nem ismert, a produkció forgatása késő nyáron vagy kora ősszel kezdődhet.

Share This