Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Négy Batman-film érkezhet 2019-ben!

0

Április elsejét már több mint egy hete magunk mögött hagytuk, de úgy tűnik, hogy az egész hét az elképzelhetetlen hírek hete lesz, ugyanis ismét elképesztő pletykák kaptak szárnyra.

A Reddit DCEU Leaks nevű szegmensében most egy elképesztő infó bukkant fel, kíváncsian várjuk mikor érkezik a hivatalos megerősítés vagy cáfolat.

“Az a terv, hogy 2019-ben négy Batmanhez köthető film is jön. Valentin nap környékén a Gotham City Sirens, a Memorial Day (ez 2019-ben május végére esik) hétvégéjén a Nightwing, augusztusban a Batgirl és novemberben a The Batman. A stúdió így ünnepelné Batman megalkotásának 80. évfordulóját.

A The Batman című filmben továbbra is szerepel Deathstroke, de nem ő a fogonosz. Matt Reeves nagyszabásúbb filmet akar készíteni, amiben a ‘Bat család’ többi tagja és több gonosztevő is szerepel. Lesz továbbá két animált Batman-film, szintén 2019-ben, az egyik a The Long Halloween adaptációja.

Grant Wilson lehet a főgonosz a Nightwing filmben, őt Roland Desmond bérli fel, hogy kiiktassa az összes maffiavezért Blüdhaven városában.

Az Öngyilkos osztag 2. vagy a Dark Universe valószínűleg az Aquaman korábbi bemutatódátumán érkezik majd.

Mel Gibson már nem esélyes az Öngyilkos osztag 2. rendezői székére, most Jaume Collet-Serra (A zátony, Non-stop, Ismeretlen férfi) és Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) tűnnek a legvalószínűbbnek. A forgatókönyvön jelenleg is dolgoznak az első részt rendező David Ayer ötlete alapján. Harley Quinn helyét Killer Frost (Gyilkos Fagy) veszi majd át.

A Dark Universe forgatókönyvén a végső simításokat végzik, Guillermo del Toro régi ötletét használták alapnak, és újraírták, hogy kapcsolódjon az univerzumhoz. Ha Doug Liman (A holnap határa) rendező is készen áll, nyáron kezdődhet a folytatás.

2020-ra is négy filmmel készült a Warner, két kisebb és két nagyobb volumenű alkotással.

A The Flash rendezői székével kapcsolatban Jonathan Levine (Eleven testek, Fifti-fifti) a kiszemelt, vele folynak a tárgyalások, a film jó eséllyel 2020-ban érkezik.

Matthew Vaughn valószínűleg meg is írja Az acélember második részének forgatókönyvét, ha engedélyt kap a rendezésre.

Forrás IGN
Share This