Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nem elképzelhetetlen, hogy összeolvad a két THE WALKING DEAD sorozat

A sorozat alkotói egyértelműen a rajongókat akarják húzni a Fear The Walking Dead történetszállal, de nem lehetetlen, hogy végül valóban Alexandriában köt ki mindenki.

0

Morgan Jones karaktere a The Walking Dead 8. évadát követően, a Fear The Walking Dead 4. évadának kezdetekor vándorolt át a testvérsorozatba, a jelenleg is futó epizódokban azonban eltökélte, hogy visszatér Alexandriába – és viszi magával új ismerőseit is.

Morgan új küldetése persze elsősorban csak arra szolgál, hogy izgalomban tartsák a nézőket, azonban hosszú távon lehet, hogy elgondolkodnak azon a sorozat készítői, hogy a Fear még életben lévő karaktereit eljuttassák Alexandriába.

A The Walking Dead 9. évadának 1,5-2 éves időugrása mondjuk cáfolja ezt a lehetőséget, de arról mondjuk esetleg fogalmunk sem lehet, hogy milyen időugrás lesz a Fear The Walking Dead már berendelt 5. évadában.

Rick és Carl kiszállásával a The Walking Dead készítői egyértelműen leléptek a képregények által kikövezett útról, Maggie – talán csak átmeneti (minden a Whiskey Cavalier sorozat sikerétől függ, ide távozott a színésznő) – kiválásával pedig tovább távolodik egymástól a képregényes és a tévés univerzum.

Erős karakterekre tehát elég nagy szüksége van a The Walking Deadnek, az utánpótlást pedig egyértelműen lehetne pótolni a Fearből, különösen Alycia az, akit nagyon szívesen látnának Alexandriában a rajongók.

A The Walking Dead alkotóinak is felvetették ezt a lehetőséget, és Scott Gimple – aki jelenleg elsősorban a Fearen dolgozik, de tulajdonképpen az ő irányítása alá került a The Walking Dead tévés univerzuma, így Angela Kang, a The Walking Dead jelenlegi showrunnere is – nem is cáfolta, hogy ez megtörténhet.

“Jelenleg Morgannek egészen más dolga van. A legutóbbi részben láthattuk, hogy Texasba tart, hogy összegyűjtse újdonsült barátait és aztán velük együtt Virginia felé vegye az irányt. Morgan persze mindig talál magának új küldetéseket, így persze könnyen lehet, hogy most mégsem jut vissza Alexandriába, mindenesetre sosem lehet tudni, hogy ki és mikor bukkan fel egyik vagy másik sorozatban” – titokzatoskodott Gimple.

A Fear The Walking Dead 5. évadának berendelése már biztos, ám nem lehetetlen, hogy ez lesz a testvérsorozat utolsó évada, amelyet követően a Feart túlélőket átviszik a The Walking Dead (még be nem rendelt) 10. évadába.

Share This