Nem fog crossoverezni a Westworld a Trónok harcával

A Westworld vadnyugati témájú világa mellett az eredeti alkotásban egy római, illetve egy középkori világ is jelen volt, ezért merült fel annak az ötlete, hogy akár Westeros világa is megelevenedhetne benne.

0 458

A napokban felröppent annak a híre, hogy a Trónok harca könyvek szerzője, George R.R. Martin el tudna képzelni egy crossovert a két sorozat között, amely körül akkora felhajtás kerekedett, hogy a Westworld showrunner-jei, Jonathan Nolan és felesége Lisa Joy is megszólaltak az ügyben az EW-nek adott interjújuk alkalmával.

“Imádjuk George-ot, a lányunk legelső útja az ő mozijába vezetett, Santa Fe-be, ahol A tökéletes trükköt néztük meg. Nagyon szerethető fickó, bámulatos író és hízelgő, hogy egy crossovert támogat. Hogy lehetünk ilyen szerencsések?”

– mondta Jonathan Nolan.

A felesége azonban összetörte a rajongók álmait.

“Hinnem kell abban, hogy léteznek sárkányok. Azt akarom, hogy valódiak legyenek. Szóval bármennyire is szeretem George-ot, ezt a vágyat nem veszíthetem el.”

Az HBO Westworld-jét az azonos című 1973-as film ihlette, amelyet a Jurassic Park szerzője, Michael Crichton írt és rendezett. A Westworld vadnyugati témájú világa mellett az eredeti alkotásban egy római, illetve egy középkori világ is jelen volt, ezért merült fel annak az ötlete, hogy akár Westeros világa is megelevenedhetne benne.

 

Westworld 3. rész – Senki nem az, akinek látszik

A Westworld a harmadik része sem emelt a tempón, de valószínűleg éppen az a legnagyobb varázsa, hogy nagyon odafigyelnek a részletekre. Így viszont nekünk is nagyon figyelnünk kell minden apró motívumra. Az én fejemben így három rész után kezd összeállni egy teória, persze az is lehet, hogy teljes vakvágány a dolog.