Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nem lesz 3. évada a THE MISSING sorozatnak, de

0

A britek az utóbbi években jobbnál jobb kis epizódszámú drámasorozattal álltak elő, ezek közül is az egyik legszívszorítóbb az eltűnt gyerekek utáni nyomozással foglalkozó The Missing volt. Ennek ellenére nagyon úgy tűnik nem folytatódik a sorozat.

Az eddigi két évada során két külön nyomozást bemutató sorozat az alkotók szerint nem folytatódik, Harry és Jack Williams azt mondta a Digital Spy-nak, hogy sem a BBC, sem a Starz nem adott le újabb rendelést, de ők nagyon ragaszkodnak a két évadot összekötő Tcheky Karyo-hoz, aki ugye a Baptiste nevű, már visszavonult nyomozót alakította a szériában.

“Folytatni akarjuk a munkát Tchekyvel. Ragaszkodunk hozzá, úgyhogy életben tartjuk a karakterét. Én legszívesebben elindulnék egy spin-off irányába, de csak az isten tudja mit szólna hozzá bármelyik csatorna” – mondta Harry Williams.

“Ez természetesen csak a mi akaratunk, de újra szeretnénk látni Baptiste-ot, megismerni azt, hogy mi motiválja abban, hogy jobb hellyé tegye a világot. Nem akarunk egy “Még több eltűnt gyerek” sorozatot, de az elmúlt hónapokban egyre többet beszélünk arról, hogy Baptiste-ra szükség van, még ha a sokadik “Eltűnt” csontra nem is. A számok és a kritikák azt mutatják a nézők szeretik azt amit csinálunk, nem akarjuk megvárni, hogy ennek a vége az legyen, hogy “Aztán megcsinálták a 3. évadot és az szar volt”. Szóval dolgozunk az alternatíván, még pár hónap és előállunk valamivel.”

Share This