Nem lesz antológia a 13 REASON WHY sorozatból

0 1 131

A Netflix sikeresen tárgyalásokat követően berendelte a 13 Reasons Why címet viselő adaptáció 2. évadát annak ellenére is, hogy a sorozat első évada kimerítette az alapjául szolgáló regényeket.

Ezidáig csak találgathattunk, hogy a sorozat miként folytatódhat, hiszen éppen annyira volt lehetőség egy teljesen új történet bemutatására, mint a mostani folytatására, de Brian Yorkey a sorozat showrunnere most az EW magazinnak elmondta, hogy hogyan képzelik el a folytatást.

Láttuk, ahogy Hannahnak köszönhetően az események kibontakoznak, ami sok-sok ember életét megváltoztatja. Viszont sok dolog van még amit el szeretnénk mesélni. Az első évadban láthattuk, hogy hogyan válik egy fiú férfivá illetve, hogy hogyan kezeli a mai kultúra a lányokat és a nőket. Szeretnénk még mélyebbre ásni ebben a témában, hiszen ez nagyon is időszerű.

A showrunner arra is utalt, hogy a 2. évadban nem két idősíkon láthatjuk majd a történetet, illetve hogy természetesen nem marad el a kommentár is, igaz ezt a szerepet nem Hannah (és hátrahagyott kazettagyűjteménye) tölti majd be.