Nem lesz Rambo 5, nem lesz Rambo sorozat, de lesz Rambo reboot, aminek ugyanaz lesz a címe mint a sorozatnak, ami sosem készült el

0 1 119

A tavalyi év végén több pletyka is felmerült a Rambo-franchise-t illetően, ezek közül kettő volt kiemelkedő. És már az is hamvába holt.

  • Az egyik szerint Rambo: Last Blood címen érkezik egy újabb Rambo mozifilm Sylvester Stallone főszereplésével.
  • A másik szerint meg szintén Sly szerepvállalásával, de immár produceri minőségben készül egy Rambo sorozat Rambo: New Blood címen.

A The Hollywood Reporter szerint azonban mindkét projekt kukába került és a portál legfrissebb értesülései szerint a jogokat birtokló Nu Image és a Millennium Films egy Rambo rebootot tervez Ariel Vroman (Beépített tudat) rendező vezetésével.

És ez még nem minden. Az új sztori is Rambo: New Blood címen fut, a stúdió célja pedig az, hogy Rambo karakteréből egy James Bondhoz hasonló karaktert faragjon, vagyis a New Bloodot követően több filmre is terveznek, amelyben más-más színészek játszanák el Rambot.

Az új film forgatókönyvét egyébként az elsőfilmes Brooks McLaren írja, aki korábban egyetlen projektben vett részt segédmunkásként, ez pedig a XOXO című zenés dráma.

Szerintem ezzel a sok kavarással eljutottunk oda, hogy a legnagyobb rajongó is azt mondja, hogy oké legyen Rambo 5, de abban nyírják ki a karaktert. És természetesen Stallone kell, hogy eljátssza.