Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nem szarral gurigázik a VENOM legújabb előzetese. Ja de!

Emlékeztek még, hogy nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Venom alig tűnik fel a filmben, sőt annak csak a végén látjuk teljes valójában? Na a francokat! Még csak nem is ő az egyetlen szimbióta a filmben.

0

Október 4-én érkezik majd a magyar mozikba a Venom, de ha ma bemutatnák is késő lenne. A harmadik előzetes számunkra annyira meggyőző, hogy körberöhögjük saját magunkat, amiért korábban kétkedve vártuk a filmet.

Egyrészt a filmben elhangzó Venom-dumák (a szokatlanul trágár címet is innen idéztük részben), Eddie Brock és Venom “beszélgetései” és ez a nem kicsit horroros vonal annyira egyedi és meggyőző, hogy utoljára a Deadpool promóanyagai esetében éreztük ugyanezt. És ha már Deadpool, akkor azt is emeljük ki, hogy Tom Hardy is nagyon jól érzi magát Venom bőrében, a színész saját elmondása szerint is Venom a kedvenc képregénykaraktere és egy álma teljesült azzal, hogy vászonra viheti.

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy) fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

A Venomot a Zombieland és a Gengszterosztag rendezője, Ruben Fleischer rendezte, aki nem csak egy szimbiótával készült, ugyanis az előzetesben feltűnik Riot is, aki mint látható nem kis fegyverré tudja alakítani a végtagjait.

Hardy mellett egyébként Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate és a Woody Harrelson is látható lesz a filmben.

A szuperhősök szuperhősfilmek kora lejárt, jöhetnek a rosszfiúk!

Share This