Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nicolas Cage is bejelentkezett SUPERMAN szerepére

És ha van egy kis töke a DC-nek, akkor tényleg neki adják a szerepet!

0

Az USA-ban a héten mutatták be a Mandy című horrort, ami nem egyszerűen Nicolas Cage nagy visszatérése, hanem élete alakítása.

A Rotten Tomatoeson még mindig 94 százalékon álló horror főszereplője a napokban az Indiewire-nek nyilatkozott Superman szerepe kapcsán.

Henry Cavill zseniálisan játszotta el Supermant, tetszett, hogy mennyi haragot és dühöt adott hozzá a figurához… Be kell valljam, meglehetősen érdekesnek találom a szerepet, és van is két olyan rendező, akikről el tudom képzelni, hogy tejesen más megközelítésből mutassák be a karaktert, mint amit eddig ismertünk: az egyik a Mandy rendezője, Panos Cosmatos, a másik pedig természetesen Tim Burton.

Azt is gondolhatnánk, hogy Cage igyekszik kihasználni a Mandy-vel jött népszerűséget, de valószínűleg a színész nagyon is komolyan gondolja a dolgot. Egyrészt éppen az általa is említett Tim Burtonnel már majdnem összehoztak egyszer egy Superman filmet, másrészt meg olyannyira nagy rajongója a Krypton bolygó szülöttének, hogy saját fiának a Kal-El nevet adta. És ehhez még azt is tegyük hozzá gyorsan, hogy az idei Tini Titánok: A film-ben Kal-El Cage adta a hangját a fiatal Bruce Wayne-nek, vagyis jó kapcsolatot ápolhat a Warnerrel, ha már a 13 éves fiút is sikerült betolni hozzájuk. Ha pedig a Warner szeretné visszanyerni a DC-fanatikusok szimpátiáját, akkor egyértelműen számításba kell vennie a rajongók régi álmát: vagyis Nicolas Cage-t Supermanként.

Mit gondoltok a dologról? El tudtok képzelni egy 55 év körüli megtört, bosszúszomjas Supermant? Mert én speciel simán!

Share This