Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nincs sok időm, de sorozatfüggeni akarok c. kisokos

Házi feladat C-3PO-nak

0

A Broadchurch egy brit bűnügyi sorozat, amiben egy kis srác halála ügyében nyomoznak. Zseniális fényképezés, zseniális színészek és még annál is zseniálisabb zene. Meg David Tennant. 3 évad, évadonként 8 résszel.

Utopia

Ez is brit sori. Ebben egy titokzatos képregény ügyében nyomoz néhány geek, hogy aztán egy világraszóló összeesküvés közepén találják magukat. Kábé minden igaz ami a Broadchurchre is, mínusz David Tennant plusz fekete humor. Két röpke (6 részes) évad.

Dirk Gently

Fantasztikus történet egy jövőből jött holisztikus(!!!) nyomozóról, aki soha nem old meg egyetlen ügyét sem, de majd most. És ne add fel, ha semmit nem értesz az első rész után a 8 részes első évadból. Idén jön a 2. évada.

American Gods

Ha a Hannibal vizualitása tetszett (ha nem láttad a Hannibalt, akkor béna vagy), akkor ettől is odáig leszel. Ha nem ismered az alapjául szolgáló regényt, akkor tőszavakban: a régi istenek fellázadnak az új istenek ellen és persze mindezt egy olyan fickó szemén keresztül, aki pont annyira nem ért semmit, mint a néző. 8 rész (eddig, de még 3 évad biztosan jön)

The Fall

Ha gyűlölöd A szürke ötven árnyalatát és persze Jamie Dornant, akkor itt az ideje megnézned a The Fallt, amelyben Dornan egy nőkre specializálódott sorozatgyilkost alakít. Nagyon súlyos dráma 3 rövidke évaddal. (Évadonként 6 résszel)

The Shadow Line

A város egyik alvilági figuráját holtan találják. De kinek volt oka és mersze kinyírni? Fantasztikus összeesküvéselmélet zseniális színészekkel.

Mr. Robot

Mindent elárul az előzetese. Eddig két évadot élt meg.

Sense8

8 vadidegen összekapcsolódik és képesek lesznek használni egymás tudását és képességeit. Fantasztikus vágásokkal.

The Leftovers

A hátrahagyottak című regény alapján. Az emberiség két százaléka egyik pillanatról a másikra eltűnik. Vajon mi történhetett? Na a sorozat sem válaszolja ezt meg neked, de ha ezt nem nézed meg, akkor “Nem tudsz te semmit, Havas Jon!”

Line of Duty

6 részes évadok London korrupcióellenes egységéről, hatalmas fordulatokkal és mindent átszövő összeesküvésről.

Ripper Street

Remek kis kórkép a 19. százai brit rendőrség problémáiról. És persze egy kis utalás Hasfelmetsző Jack munkásságára. Már az 5. évadát taposta idén, de nagyon rövidek az évadok.

Fortitude

A világ legbiztonságosabb városa. Volt eddig. Ugyanis nagyon-nagyon elszabadul a pokol – nem kevés misztikummal. 2 évad, lenyűgöző atmoszféra.

The Casual Vacancy

J.K. Rowling Átmeneti üresedés című regénye alapján, egy kisvárosról, amelynek tanácsában megüresedik egy hely.

The Night of

Arab srác becsajozik, de reggel amnéziával ébred egy aznap éjjel megismert lány lakásában – aki holtan fekszik mellette. Ő tette?

Westworld

Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal? Ebből megtudod:

The Man in the High Castle

Philip K. Dick regénye alapján az USA-ról, amely vesztes félként jött ki a II. világháborúból. Fantasztikus ez is.

 

Share This