Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Női Marvel-hősökről szóló sorozat jön az ABC-re

A sorozat forgatókönyvét ráadásul a konkurens DC-től halászták el.

0

Allan Heinberg a Wonder Woman forgatókönyvírója, immáron a Marvelnek dolgozik. Az író a Deadline jelentése szerint egy olyan sorozaton dolgozik a Marvel Televisionnek, amely a Marvel női szuperhőseit vonultatja majd fel.

Miközben a Marvel Studios Loki és Skarlát boszorkány minisorozatokat tervez bemutatni a Disney hamarosan induló streaming szolgáltatásában, addig a Marvel Television is újabb produkciókon dolgozik, amivel nyilvánvalóvá vált, hogy egyik nem fogja kizárni a másikat, vagyis a streamingszolgáltatás mellett más területeken is tovább terjeszkedik a stúdió. Persze még mondjuk a Daredevilnek otthont Netflix nem Disney tulajdon, addig az ABC a  Marvel jogokat is tulajdonló Disney kezében van.

Na de a lényeg, hogy új sorozat érkezik, amely a második vonalban munkálkodó női szuperhősöket mutat majd be, bár ha a csatorna legutóbbi szuperhősös próbálkozásához, az Inhumanshoz hasonló pocsék sorozatot kapunk, akkor nyugodtan tartsák csak a dobozban a tervet.

Heinberg egyébként nem először dolgozik az ABC-nek, korábban a szintén női főszereplős Grace klinika és Botrány sorozaton dolgozott a csatornának, de a Narancsvidék, a Szex és New York és a Szívek szállodája is ott van az önéletrajzában.

Az ABC csatorna elsősorban a női nézők megnyerésére fókuszál, de náluk fut a jövőre búcsúzó SHIELD ügynökei sorozat is, sőt itt élt meg 2 évadot az Agent Carter, amely Amerika Kapitány szerelmének történetét, Peggy Carter kalandjait mutatta be.

Share This