Női Underworld

New York, NY - October 7,2016 Director Anna Foerster, Theo James and Kate Beckinsale attends the photo call for Screen Gems' "UNDERWORLD: BLOOD WARS" at New York Comic-Con at Madison Square Garden.
0 368

13 éve izgatja a világot a vámpírok és vérfarkasok háborúja. És most új fejezet kezdődik. Az Underworld – Vérözön (Underworld: Blood Wars, hazai bemutató: december 1.) sok szempontból megújul a korábbi részekhez képest, bár egy-két alapértékhez ragaszkodik: például Kate Beckinsale-hez valamint a sorozat produceréhez, Len Wiseman-hez (aki az első két részt rendezte, és tavalyig Beckinsale férje is volt).

Ezúttal A trónok harca két szereplője is megmutatja, hogy szívesen vesz részt továbbra is a véres fantáziarohamok életre keltésében. De Charles Dance-nál és Tobias Menzies-nél van még egy érdekesebb: Anna Foerster, a Vérözön rendezője. Egy nő!

– Nagyon akartam, hogy a lehető legtöbb vagina működjön közre a film készítésében – viccelt (kissé szerencsétlenül) Kate Beckinsale nemrég, a New York-i ComicConon, ahol rengeteg rajongó előtt mutattak be részleteket a filmből. De azután komolyabban folytatta. – Remélem, hogy néhány év múlva egy ilyen beszélgetés, hogy milyen nő rendezővel dolgozni, egészen másképp folyik majd.

Az biztos, hogy Kate Beckinsale nemcsak az egyenjogúság nevében örült Anna Foerster-nek:

– Ő ideálisan egyesíti magában egy női és egy férfi rendező legjobb tulajdonságait – mondta. – Érzékeny, figyelmes, kemény és határozott. És imádja a vámpírokat.

Hogy melyik női és melyik férfi tulajdonság, már mindenki maga döntheti el.