Nők a börtönben: A legkeményebb bűnözők történetei – Premier az ID Xtrán

0 300

Az ő életük is úgy kezdődött, mint mindenki másé és valószínűleg soha nem gondolták, hol fogják végezni, hogy csalók, drogdílerek, betörők, gyilkosok lettek.

Egy ideig élték hétköznapi életüket például ápolónőként, vagy (legalábbis látszatra) tökéletes háziasszonyként, de mire mi megismerjük őket, már a börtönben boldogulni próbáló fegyencek. Hogy kerültek oda? Mit tettek? Hogyan vélekednek most azokról a cselekedeteikről, amelyek következményeit egy büntetésvégrehajtási intézményben viselik? Az ID Xtra Nők a börtönben című műsorában megdöbbentő emberi sorsokkal találkozhatunk.

Az ID Xtrán folytatódó sorozat ezúttal az indianai női fegyházba kalauzolja el a nézőket, ahol mutatóba sincsenek férfiak, és természetesen a szabadság és a kényelem is ismeretlen fogalmak. A szigorúan őrzött intézményben az állam 600 legkeményebb női bűnözőjét tartják fogva. Megismerkedhetünk a rossz útra tévedt elítéltekkel, többek között egy fegyőr lányával, egy ápolónővel és egy látszólag tökéletes háziasszonnyal. Amellett, hogy az elítéltek beszélnek tetteikről, elmondják azt is, hogyan tanultak meg életben maradni az ellenséges, idegen környezetben. A sorozat nyomon követi a rácson kívüli és a rács mögötti életük rendkívüli fordulatait.