Nyakunkon a 12 Majom 2. évada

0 342

A „12 Majom” című időutazó sci-fi sorozat 13 új résszel tér vissza a képernyőre, csupán 24 órával a világpremiert követően, magyar szinkronnal, a Filmcafén.

NUP_170287_0006.JPG

A sorozat szereplői Aaron Stanford (James Cole), Amanda Schull (Dr. Cassandra Railly), Kirk Acevedo (Ramse), Emily Hampshire (Jennifer Goines), Barbara Sukowa (Katarina Jones) és Todd Stashwick (Deacon).

A 12 Majom Cole utazását követi végig, aki egy sötét, ördögi jövőből, 2043-ból tér vissza a jelenbe, hogy megakadályozza egy halálos, mindent elpusztító vírus kitörését. Cole-nak egy évszázadokra visszanyúló, ellenséges szervezettel, a 12 Majom hadseregével kell felvennie a küzdelmet. Segítője ismét Dr. Railly lesz, aki az új évadban maga is időutazóvá válik. Ahogy egyre közelebb férkőznek az igazsághoz, rájönnek, halálos következményei vannak és lesznek mindennek, amely a történelemben lezajlott. Utazásaik során régi, letűnt korszakokat (az 1940-es, -50-es és -60-as éveket) és helyszíneket ismerhetünk meg, míg a végén egy új fenyegetés is megjelenik.

A „12 Majom” című filmsorozat alapját a Terry Gilliam rendezte, 1995-ös, Golden Globe-díjas azonos című film adja, melyben még Bruce Willis alakította James Cole-t, és amely egyébként az 1962-es, A kilátóterasz című francia rövidfilm nyomán született.

A 12 Majom 2. évada április 19-én rajtol a Filmcafén.