Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Nyakunkon a Better Call Saul 3. évada

0

Az AMC saját gyártású sorozata vadonatúj részekkel folytatódik az AMC-n. Az új évadhoz új szereplők is csatlakoznak, és számtalan finom háttér-részletre derül fény a Breaking Bad univerzumból.

A Better Call Saul történet a Breaking Bad előzménysorozata, annak egyik kedvenc karakterére, az ügyvéd Saul Goodman figurájára épül. Saul ugyanis évekkel korábban, mielőtt Walter White ügyvédjeként ismerhette meg a világ, Jimmy McGill néven élte szürke hétköznapjait. Úgy tűnik, esélytelenül küzd azért, hogy nevet szerezzen magának, miközben lelkében hatalmas háborút vív erkölcsös és ambiciózus énje. Kezdetben csak McGill-ként ismerjük, de az ördög ügyvédjeként átlényegül Goodman-né.

Minden eddiginél több komikus jelent fűszerezi majd a drámát. Bob Odenkirk egy március végén az AMC-nek adott interjújában azt is elárulta, melyik volt a legemlékezetesebb jelenete:

Mindannyian kerülhettünk már olyan helyzetbe, amikor úgy gondoltuk, ennél nincs lejjebb, de a pech-széria csak nem akart véget érni. A 3. évadban egyszercsak elérünk egy olyan részhez, amikor Jimmy is pontosabban ebben a helyzetben lesz. Összetörik, majd egy hatalmas váltással teljesen új irányt vesz a történet. Nagyszerű pillanat lesz!”

A Better Call Saul 2. évada 7 Emmy- és 2 Golden Globe-jelölést is hozott, de a sorozatot az év televíziós műsorának is megválasztották.

Share This