Ő lehet a The Walking Dead következő fontos halottja?

0 3 956

A Facebookra posztolt William Riggs, amiben önmagában nem lenne semmi izgalmas, ha a fiát nem Chandlernek hívnák – aki pedig Carl Grimest játssza a The Walking Dead-ben.

carl-grimes

Az azóta már eltűnt bejegyzésben – amelyet szerencsére lementett a Hollywood Life – Riggs arról írt, hogy a fia teljesítette a hétéves szerződést, és köszönetet mondott az elmúlt időszakért az AMC-nek, a stábnak és a színészeknek, valamint a rajongóknak, vagyis mintha elbúcsúzott volna az egész produkciótól.

Arról is írt, hogy milyen büszke a fiára, aki száz százalékig elköteleződött a The Walking Dead iránt, ha kellett, hajnali négykor kelt, máskor hajnali kettőig dolgozott a fagyos hidegben, hátrahagyva a barátait és a kényelmes gyerekkort.

Hozzá kell tenni, hogy a tévés szerződések általában hétévesek, de csupán ettől a bejegyzésnek még nem kellett volna eltűnnie a Facebookról – talán ennyi tényleg elég volt Chandler Riggsnek, és lelép a produkciótól

Ha tényleg Carl Grimest írnák ki legközelebb a sorozatból az azért elég nagy meglepetés lenne, ugyanis a The Walking Dead sorozat eredetijéül szolgáló képregénynek mostanra egyértelműen ő lett a főszereplője.

Forrás Origo