Ők a leggyűlöltebb magyar celebek

Fotó: Velvet
0 886

Hiánypótló, ám kissé hiányos összeállítást közölt a Velvet saját felmérése alapján azon celebekről, amelyeket az olvasóik leginkább gyűlölnek.

Fotó: Velvet
Felismeri a melléről? És az öltözetéről? Nem? Akkor olvasson tovább! Fotó: Velvet

Bár a mi szerkesztőségünkben még egyikük sem járt (maximum ügyvédjén keresztül üzent), természetesen nekünk is meg van róluk a véleményünk (higgyétek el, van akiről pozitív), de 30 ezer + ember véleménye azért a miénknél többet nyom a latba.

1. Berki Krisztián 15 ezer szavazat

Mostanra mindenki tudja ki az a Berki Krisztián (vagy Hódi Pamela) pedig ezt senkinek nem kellene tudnia. A TV2 a saját műsorvezető képző akadémiáját szemenköpve képernyőre rakta Berkit akiről jelenleg annyit kell tudni, hogy saját bevallása szerint Floridába költözött, de vájtszemű bulvárolvasók tegnap Tatabányán látták.

2. Hajdú Péter 5500 szavazat

Attól, hogy általában az RTL-t baszogatjuk a képernyőre rakott celebjeivel azért elég elgondolkodtató, hogy az első két helyet TV2-s arc szerezte meg. Hajdú Péter hosszú évek kemény munkájával vívta ki magának azt az elismerést, hogy csak Berki Krisztiánt utálják nála jobban. Meglepő, hogy országos cimbijét, Puzsér “Batman” Róbertet nem is tartalmazza a lista, pedig őket már el sem tudjuk képzelni a másik nélkül. És ha már Hajdú, akkor említsük meg, hogy papíron is párja Sarka Kata 755 szavazatot gyűjtött be ezidáig. Meglepően kevés.

3. Vajna Tímea 4500 szavazat

Nahát, újabb TV2-s kapcsolat. Vajna Tímea hiába jótékonykodik annyit amennyit épeszű ember nem bírja felfogni, hogy hogyan lett belőle tényező. Ex-Damu Andy Vajna András Györgyné már Palácsikként is igyekezett a bulvárlapokban szerepelni, de amióta Vajnáné lett, azóta különösebben nem is kell megerőltetnie magát.

4. Zimány Linda 2100 szavazat

Hugh Jackman a minap szelfizett egyet Budapest gyönyörű látképével a háta mögött, egy jóindulatú honfitársunk pedig kommentben figyelmeztette, hogy vigyázzon a Zimány Linda nevű lánnyal. Ex-Dzsudzsákné Kedves Ferencné (tényleg ő miért nincs a listán!?) fogalmunk sincs mitől lett híres, de hidd el ezt a Zimány Linda Fan Club majd 50 ezer tagja sem tudja pontosan.(Egyébként ugyanott egy másik kommentelő megkérte Lindát, hogy hozzon már össze neki egy találkozót Jackmannel…)

5. Schobert Norbert 1500 szavazat (majd Rubint Réka 1100 szavazat)

Schobert Norbert a saját elmondása szerint Magyarország ezeréves történelméhez nem foghatót vitt véghez akkor, amikor meggyőzte Andre Agassit, hogy legyen a Norbi Update arca. Nos, a Norbi Update-ről az elmúlt években mindent megtudtunk amiről nem kellett volna tudnunk, a Schobert-Rubint páros pedig hiába vonult ki a közszereplői létből még mindig tudunk róluk is mindent.

Ezeréves történelmi pillanat. Fotó: Index
Ezeréves történelmi pillanat. Fotó: Index

Rajtuk kívül még Demcsák Zsuzsa (nahát, TV2) áll 1000 szavazat felett, őt Vujity ‘bérgyilkostküldök azelnökre’ Tvrtko és Sebestyén Balázs követi. Gyanúsan kevés szavazatot kapott a műsorvezetői szakmát mostanság sárba tipró, deákferencbe nagyon szerelmes Szabó Zsófi, még nála is kevesebb, alig 200 szavazatot kapott a pornósból lett akármivé átvedlett Sáfrány Aleska Emese, de Krasznai Tünde, Havas Henrik, Kelemen Anna vagy éppen bármelyik köztévés személyiség pedig már nem is tényező ebben az országban, ugyanis, az hogy nem utálja őket senki azt jelenti, hogy a bulvárlapokba sem tudják már bedolgozni magukat normálisan.

A tavalyi év elején még minden bulvárlapból ránk mosolygó valóságshow-hősökre (Dennis, Fanni stb…) pedig már a kutya sem emlékszik…

Fotó: Velvet
Fotó: Velvet