Ők lesznek a Farm 2. évadának játékosai

Mintha a hivatalos logóról is hiányozna egy N-betű
0 560

Valódi trágyaszaggal körbelengett Való Világ, ez lesz a Farm 2. évada, amely első hallásra tényleg egy valódi, játékos realitynek tűnhet, azonban hamarosan megláthatjátok, hogy ez sem lesz semmivel másabb, mint egy VV évad.

Mintha a hivatalos logóról is hiányozna egy N-betű
Mintha a hivatalos logóról is hiányozna egy N-betű

A napi valóságshow-ban alapvetően városi nők és férfiak egy tanyára kerülnek, és ott építenek mikrotársadalmat, miközben minden olyan munkát elvégeznek, ami a fennmaradáshoz szükséges – velük tart A konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és készítheti a gumicsizmát Nádai Anikó is, mint műsorvezető.

Ez a 14 játékos vesz részt a megmérettetetésen, ők egymást szavazzák majd ki, egészen a döntőig.

A Farm A Farm 2 A Farm 4

Herman Péter szerint ez egy merőben más reality lesz, mint az elmúlt években megszokott Való Világ.

“A Farm-ot leginkább a Survivor-höz tudnám hasonlítani, azonban itt nem a világ másik felén kell tudni gyorsan reagálni a helyzetre, hanem egy általunk ismert környezetben, egy tanyán. A játékosok között találunk olyan háziasszonyokat, akik családjuknak vagy a környezetüknek szeretnék bizonyítani, hogy megállják a helyüket nomád körülmények között is. De olyan ­fiatalok is kiköltöznek a Farm-ra, akik egysze­rűen csak ki szeretnének szakadni az internet és okostelefonok által meghatározott mindennapjaikból” – mondta a Blikknek.

A Farm fődíja egyébként 20 millió forint.