Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD – Brad Pitt is csatlakozott Tarantino új filmjéhez

Tarantino eddig 1969 címen futó, Charles Manson alapú filmje újabb világsztárral gazdagodott.

0

Az elmúlt hetek egyik nagy kérdése volt, hogy a körülötte kialakuló botrány miatt Quentin Tarantino megcsinálhatja-e következő filmjét, s ha igen, kihátrálnak-e mögüle a sztárok. A válasz: igen és nem.

A korábban már szerződtetett Leonardo DiCaprio egy egykori westernsztárt, Rick Daltont játssza, aki keresi a helyét Hollywoodban, míg Pitt Dalton dublőrét, a szintén feledésre ítélt Cliff Booth-t formálja meg. Vagyis Brad Pitt lesz Leonardo DiCaprio dublőre.

A film 1969-ben játszódik majd, abban az évben, amikor Manson és famíliája mészárlást rendezett Sharon Tate házában (egészen pontosan augusztus 9-én, kereken 50 évvel a film bemutatója előtt). A filmben Sharon Tate (a pletykák szerint Margot Robbie alakíthatja majd), Dalton szomszédja lesz, így válik Dalton az események egyik főszereplőjévé.

Brad Pitt nem először dolgozik együtt Tarantinoval, emlékezzünk csak a Becstelen brigantykra, amely egy igencsak sikeres együttkűködés volt mindkettejük számára.

Az Egyszer volt, hol nem volt Hollywoodban (vízióm a Hollywoodi mese magyar cím) 2019. augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba.

Share This