Országos premier: A falka 2. évada a Filmcafén

0 395

A nagy sikerű fantasy sorozat folytatódik a Filmcafé műsorán. Indul Kelley Armstrong írónő nagy sikerű Otherworld című könyvei alapján készült sorozat, „A falka” 2. évada. A történet középpontjában a világ egyetlen élő női vérfarkasa, Elena Michaels (Laura Vandervoort) áll.

Évekkel azután, hogy korábbi barátja, Clayton (Greyston Holt) megharapta, Elena új párjával él Torontóban, ahol fényképészként dolgozik. Minden erejével azon van, hogy kilétét titokban tartsa és a természetfeletti világot maga mögött hagyva normális életet éljen. A feladat azonban egyáltalán nem könnyű. Egy napon sajnos szembe kell néznie múltjával: kiderül, korábbi falkáját a Korcsok tartják rettegésben, és szükségük van a segítségére. Vajon örökre visszatér a falkához?

Az erotikával és horrorral bőven megfűszerezett történet a rejtélyes gyilkosságok és a Korcsok lázadása után a boszorkányok felbukkanásával bonyolódik a második évadban, és hamarosan megismerjük az új ellenséget is… Érdekesség, hogy míg az első évad epizódjainak eredeti, angol címei mind egyszavasak, a második évad részei kétszavas címeket kaptak. A második évad első epizódjának eredeti címe Bad Blood, azaz Rossz Vér.

A falka 2. évadának premierje október 18-án 21 órakor lesz a Filmcafén, a további részek minden kedden 21 órakor érkeznek.