Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

OVERLORD – J.J. Abrams szerint eszement lesz a következő Cloverfield film

És valószínűleg ennél többet már nem is tudunk meg az októberben érkező Overlordról.

0

Bár sokan csalódtak a nagy titokzatosság mellett bemutatott The Cloverfield Paradoxban, én speciel epedve várom a folytatást, ami ugye immáron a 4. film lesz a Cloverfield-univerzumban…

Persze folytatásnak nevezni erős, hiszen a jelenleg Overlord címet viselő film a II. világháború idején játszódik majd, amikor is a nácik ellen küzdő katonák valami természetfelettire is bukkannak. Ennél többet nem tudunk a filmről, de J.J. Abrams minimálisan megtörte a hallgatást és a Cloverfield-filmeket övező titkolózást.

“Alig várom már, hogy lássátok, a rendező, Julius Avery, remek munkát végzett vele. Részleteket még nem árulok el, de egy nagyon eszement filmről van szó.”

Amit ezen felül tudunk, hogy a főszereplőket Wyatt Russell, Pilou Asbæk, Bokeem Woodbine és a SHIELD ügynökeiből ismert Iain de Caestecker alakítják, a rendezői széket Julius Avery (Fenegyerek) foglalhatta el, a forgatókönyvet pedig Billy Ray (Phillips kapitány) és Mark L. Smith (A visszatérő) írták.

És az sem mellékes, hogy az elméletek szerint egy ötödik Cloverfield film is készülőben van már, Daisy Ridley főszereplésével…

Share This