Peter Parker videóblogol a Pókember: Hazatérés első előzetes-részletében

2 642

Holnap Jimmy Kimmel talkshowjában debütál a Tom Holland és Robert Downey Jr. főszereplésével érkező Pókember: Hazatérés első előzetese, de negyedpercet már most kaptunk belőle.

A Pókember: Hazatérésben Tom Holland alakítja majd Pókembert, aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már magára öltötte a pókszerkót, de most az önálló filmben minden eddiginél jobban megmutatja majd, hogy miért volt tökéletes választás a szerepre és persze azt is, hogy miért volt tökéletes öntés, hogy a Pókember hazatért a Marvelhez. Az előzetes előzetesében nem sokat kapunk, de ez is bőven elindítja a nyálelválasztásunkat: ügy tűnik ugyanis, hogy Peter Parker videóblogol majd a filmben, ráadásul akcióban sem lesz hiány.

A filmet egyébként Jon Watts rendezi (Clown, Cop Car); Tom Holland és a Vasembert alakító Downey Jr. mellett pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Marisa Tomei (May néni), Donald Glover, Michael Keaton, Logan Marshall-Green, Zendaya és Jon Favreau, aki a Vasember után ismét Happy Hogan szerepében tetszeleg.

Na, várjátok már az új Pókember-filmet?