Pocsék film lett a Batman Superman ellen

1 289

Nagyon úgy tűnik, hogy meg is van a megoldás arra, hogy miért tiltották le sújtották embargóval a kritikaírásról a magyar kritikusokat is a Batman Superman ellen sajtóvetítése után. A célja ugyanis az lehetett, hogy ne ijesszék el a nézőket…

Nagyjából ugye ezzel egy időben özönlöttek a pozitív kritikák a Twitteren, ami egyes feltételezések szerint egyáltalán nem őszinte kritika volt, sőt már az is feltételezhető, hogy ezek fizetett Twitter-posztok voltak.

A Batman Superman éles kritikái ugyanis elég megosztóak a filmről, sokak szerint a film még az Acélembernél is rosszabb lett, de olyat is lehet olvasni, hogy ha nem is rosszabb, de egyáltalán nem az a film, amit megérdemelt volna Batman és Superman, a Warner pedig jobban tenné, ha égre útilaput kötne a DC filmes univerzumát egyengető Zack Snyder talpára. (Erről egyébként már a film bemutatója előtt is felröppentek pletykák.)

A Batman Superman ellen: Az Igazság Hajnala a mértékdó Rotten Tomatoes-on jelenleg 30 százalékon áll. Csak, hogy lehessen mihez viszonyítani, ugyanitt a Deadpool 84 százalékos, A sötét lovag 94 százalékos, Az Acélember pedig 56 százalékos.