Új Pókember, új póklogó, új ruha

0 814

Az elmúlt 15 évben immár harmadik alkalommal kap új színész lehetőséget arra, hogy eljátssza Pókembert. Ez azonban nem csak azzal jár, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield után egy harmadik pókarcot kell megszoknunk, hanem azzal is, hogy egy egész univerzumnyi produkciós stáb dolgozik a sokak által kedvelt hős megjelenésén és első benyomásán.

A “szuperhőslandolást” és az “animált szemeket” már megnéztük közelebbről, most ideje szemügyre venni Pókember új ruháját is.

Tobey, Andrew és Tom szerkója balról jobbra
Tobey, Andrew és Tom szerkója balról jobbra

Ami szembetűnő, hogy most először hiányoznak a háló és a pókjel dombornyomott kiemelései. Emellett nagyon erőteljesek a színek, és a póklogó is megváltozott, de mondhatni inkább, hogy visszanyúlt egy korábbira.

Ultimate Spider-Man
Ultimate Spider-Man

A Tom Holland által megformált Pókember mellkasán lévő, bolhára emlékeztető póklogó az Ultimate Spider-Man című animációs sorozatból merített ihletet, de ugyanez elmondható a hátán szereplő bolháról is (ami ugye Pók akar lenni).

Pókember háta jel logo
Nagyon hasonlít a póklogó az Ultimate-ben használtra

Ami viszont teljesen egyedi, hogy a számszeröv eléggé rejtve van a derekán, illetve hogy a háta közepét is érintő felkaron végigfutó sötétkék (fekete?) csíkok szemből olyanok, mintha egy katonai rangjelzés helyei lennének.

A május 5-én érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban valószínűleg nem sokat kapunk majd a Marvel frissen visszaszerzett hőséről, azonban ha igazak a hírek az egyelőre cím nélküli, vagy Pókember: Az új Bosszúálló címen futó új Pókember-film 2017. július 7-én érkezik a mozikba.