Pollyanna McInstosh – A csaj a The Walking Dead szeméttelepéről

+18

0 6 473

Pollyanna McIntosh hamarosan már a 38-at tölti, de alig több mint egy évtizede kezdett el komolyabban foglalkozni a színészettel.

Az akár még Milla Jovovich-csal is összekeverhető skót színésznő jellegzetes arca miatt leginkább tipikus karakterszerepekben tűnt fel, legutóbb pedig a The Walking Dead 7. évadának Új legjobb barátok című epizódjában láthattuk, mint a szeméttelepi közösség (Junkyard) vezetőjét, Jadist – ennek apropóján is született az alábbi bejegyzés, mert azért valljuk be, Pollyanna nem feltétlenül az a tipikus eyecandy (még ha a lábai azok is).

A filmrajongók számára a Mocsok és az Exam – A vizsga című filmekből lehet ismerős, de a The Womanben például akkorát alakított, hogy beleremegtünk (és még meztelenül is láthattuk – utolsó kép), tévéfüggők pedig a Kémsuliban és a Hap and Leonardban láthatták eddig, aztán majd meglátjuk mostani The Walking Deades szerepe dob-e a megkeresésein.

Pollyanna Mcintosh 2016 Pollyanna Mcintosh Arca Pollyanna Mcintosh LA Pollyanna Mcintosh pollyanna-mcintosh Pollyanna-McIntosh--NYLON-Magazines Pollyanna Mcintosh amerikai zászlós Pollyanna Mcintosh lábai Pollyanna McIntosh meztelen