Pro és kontra: Ki lesz Negan áldozata a The Walking Dead 7. évadában?

Alább érvekkel és ellenérvekkel végigvesszük, hogy ki lehet Negan áldozata, bár kiemelnénk a stáb tagjain kívül még mindig nincs senki (még Glenn anyja sem!), aki tudná, hogy pontosan ki lesz Negan áldozata.

0 899

Ez a hétvége semmi másról nem szól és nem is szólhatna, mint a The Walking Dead 7. évadának premierje, amelyben végre kiderül, hogy kinek a fejét verte szét Negan a sorozat 6. évadának utolsó jelenetében. Alább érvekkel és ellenérvekkel végigvesszük, hogy ki lehet Negan áldozata, bár kiemelnénk a stáb tagjain kívül még mindig nincs senki (még Glenn anyja sem!), aki tudná, hogy pontosan ki lesz Negan áldozata.

Glenn

Pro: Adná magát, hogy ő legyen, hiszen a képregényekben is ő Negan áldozata. Ráadásul Rick ezzel tényleg az egyik legmegbízhatóbb emberét veszítené el, nem is beszélve Maggieről, aki magára maradna…

 

The Walking Dead – Glenn és Maggie egy másik univerzumban

Mi lenne akkor, ha Glenn és Maggie egy teljesen más univerzumban és nem zombihordák kereszttüzében ismerkedik meg és szeret bele egymásba? Az LA Magazin fotósorozatának alapjait ez a gondolat adhatta. Hat ilyen fotóink is van, a többit itt lehet meglesni. Hozzászólás

Kontra: A sokakat megosztó konténeres túlélés (csak hogy a legutóbbit említsük) után ilyen rövid idővel elég hülyén venné ki magát, ha a sorozat alkotói őt ölnék meg. Ráadásul korábban is sok példát láttunk arra, hogy felcserélgetik a különböző karakterek halálait. (Andrea például a képregényekben még mindig él, de Abraham halott, őt nyilazták le ugyanis, nem pedig a dokicsajt.)

glenn-the-walking-dead-7-evad

Michonne

Pro: Rick eddigi csajai eddig elég csúnya véget értek. Ráadásul Michonne-nal most már évadok óta nem nagyon tudnak mit kezdeni az alkotók. Ám mivel ezzel együtt egy közönségkedvenc karakterről van szó, mégis csak megrázó lenne, ha ő halna meg.

 

The Walking Dead 7. évad – E szerint az elmélet szerint Michonne lesz Negan áldozata

Hónapok óta lepik el az internetet az érdekesebbnél érdekesebb elméletek, de ez valahol rendjén is van, hiszen a sorozat alkotói hét pecsétes titokként őrzik, hogy ki lesz Negan áldozata. Az Uproxx is leadta a maga tippjét, sőt még grafikusan le is vezetik ennek miértjét.

Kontra: Negan a képregényben nem öl nőket és gyerekeket. Persze nem ez lenne az első eset, hogy megváltoztatnak valamit a képregényhez képest. Hogy mást nem mondjunk Rick mostanra már egy kézzel aprítja csak a zombikat, de Carl sem úgy veszítette el a szemét, ahogyan a sorozatban.

the-walking-dead-season-7-poster-michonne

Daryl

Pro: Eredetileg nem is létezik a képregényben, de Glennhez hasonlóan számtalanszor megölhették volna már az alkotók, ha nagyon akarják. Ráadásul a karaktert alakító Norman Reedus kapott egy új műsort az AMC-től (motorral fog utazgatni mindenfelé) és biztosan szereplője lesz a 7. évadnyitó utáni beszélgetős műsornak a Talking Deadnek, ide pedig azokat hívják meg általában akik kikerültek a sorozatból.

Kontra: Az ő halálát nagyon megérezné a sorozat, hatalmas közfelháborodást váltana ki a rajongókból, ha a kedvencüket végeznék ki. (És azért jelenleg nincs is olyan állapotban, hogy egy ütés után még felálljon.)

daryl-the-walking-dead-7-evad

Maggie

Pro: Lenne értelme, hogy helyettesítse Glennt, ráadásul tényleg tévétörténelmi pillanat lenne, ahogy egy szöges dróttal átfont baseball-ütővel szétverik egy terhes nő fejét.

Kontra: A fent leírt jelenetsort szerintem nem szívesen vállalnák be a The Walking Dead alkotói, ráadásul még ott van Negan fentebb említett szabálya.

maggie-the-walking-dead-7-evad

Aaron

Pro: Nem sok időt tölt a képernyőn, ráadásul nem került olyan bizalmas viszonyba Rickkel, mint a képregényben.

Kontra: Éppen az jelentheti neki a túlélést, hogy nem lenne nagy súlya a halálának.

the-walking-dead-season-7-aaron

Eugene

Pro: Éppen mostanság bizonyítja be, hogy csörgedezik benne a túlélők vére. Ironikus lenne, ha mégis őt szemelné ki magának Negan. Ráadásul a 6. évad vége felé elég sok figyelmet kapott, az pedig bevett szokás a The Walking Dead esetében, hogy egy halál előtt több sztorivonalat kap a szereplő. Ráadásul átadta Ricknek a lövedékgyártás terveit, így Rickék most már nélküle is megvalósíthatják a dolgot.

Kontra: Nem tudom elképzelni róla, hogy felállna egy ütés után, ráadásul az ő halálának sem lenne túl nagy súlya, ha csak nem hal meg mellette még valaki…

 

Ők lesznek Negan két áldozata a The Walking Dead 7. évadában

Amíg nem volt meg a premier természetesen minden ilyen írást légből kapottnak kell tekinteni, de most egy Reddit-felhasználó azt állítja pontosan tudja mi fog történni a 7. évad nyitórészében . Lehetséges SPOILEREK, szóval ennek tudatában továbbolvasni! A magát bennfentesnek beállító user nagyon pontos leírást adott a történtekről, de persze könnyen meglehet, hogy éppen ezzel a részletes leírással próbálja alátámasztani a saját elméletét.

Ráadásul a karaktere még csak most kezd érdekes lenni a nézők számára.

eugene-the-walking-dead-7-evad

Abraham

Pro: Ő bizony felállna egy ütés után. Ráadásul a Eugene-nal vagy a Sashaval való kapcsolata miatt még lenne is súlya a halálának. A 6. évadban az ő karaktere is nagy figyelmet kapott, volt hogy azt éreztük a halálát vezetik fel. És mint említettük azt a nyílvesszőt eredetileg ő és nem Denise kapta.

Kontra: Nem igazán tudok ellenérvet felhozni Abraham halála ellen, talán csak azt, hogy nincs a kezdetek óta a csapattal. Szerintem ő kell, hogy legyen, de ez természetesen csak egy megérzés.

abraham-the-walking-dead-7-evad

Sasha

Pro: Ő már az előző szezonban is feladta az életét, még akkor is, ha most Abrahammel egy jobb időszaka van.

Kontra: Nő.

the-walking-dead-season-7-sasha

Rosita

Pro: Nem annyira fontos része a csapatnak, mégis érzékenyen érintene sokakat a halála.

Kontra: Nő, ráadásul túl kényelmes dramaturgia lenne, ha csak azért építették volna fel a karakterét, hogy ne egy súlyosabb halált kelljen meghúzniuk.

the-walking-dead-season-7-rosita

Carl és Rick kimaradt, mert egyszerűen elképzelni sem tudok ennyire merész húzást a sorozat alkotóinak részéről. Rick a sorozat főszereplője – még, ha ez nincs is kőbe vésve, de mégis csak az ő szemén keresztül látjuk a kezdetek óta ezt a sorozatot, Carl pedig a későbbiekben egy nagyon különleges kapcsolatot ápol Negannel, hatalmas ziccert hagynának ki a sorozat alkotói, ha ezt nem vinnék filmre.

Ide kattintva elolvashatjátok az összes The Walking Dead témájú cikket, érdemes elrakni a kedvencek közé a könyvjelzőbe, ugyanis ezen a hétvégén rengeteg The Walking Dead témájú cikkel érkezünk. 

Van még valamink! Íme a The Walking Dead 7. évadának első, második és harmadik epizódjának címe és rövid leírása.

 

The Walking Dead 7. évad – Már tudjuk az első három rész címét és rövid sztoriját

Nagy a titkolózás a The Walking Dead 7. évada körül, de az AMC most közzétette a sorozat következő 3 epizódjának címét és annak szinopszisát (rövid leírását). A 7. évad premierje A nap amikor nem leszel (The Day Will Come When You Won’t Be) címen érkezik és ahogy várható volt biztosan onnan folytatódik, ahol a 6.

 

Kezdhetjük?
Kezdhetjük?