Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Quantico sorozat – Kezdett a 2. évad

0

Szóval ha jól értem, adott a világ legismertebb FBI-kadétja, aki ezúttal a CIA kötelékeibe kerül és a CIA bedugja őt a saját gyakorlóprogramjába, hogy ott épüljön be az árnyékCIA-ba, mert teljesen valószínű a dolog, hogy miután a világ legismertebb terrorelhárítója lett, majd jól be lehet szervezni őt bűnözőnek. És még felbukkan egy karakter is, aki már egy éve meghalt, hogy aztán kiderüljön hogy mégsem halt meg, hogy két jelenettel később meghalhasson. Ennyiből már tudhatjuk, hogy mennyire kell majd komolyan venni a Quantico 2. évadát, ami ezzel együtt nem sokat változtatott a tavalyi recepten.

Oké, ezúttal az elnök is közvetlen életveszélybe kerül, még szerencse hogy ott van Ryan, aki jelenleg minimum egy Gerard Butler-klón szerepét tölti be és úgy hágja majd meg a terroristákat Priyanka Choprával az oldalán, hogy ahhoz a Westworld orgiajelenete esti mesének fog tűnni – na de tudjuk milyen harcedzett páros ők.

Egyébként a tavalyihoz képest jelentős változás, hogy látszólag sokkal kevesebb karaktert próbálnak meg mozgatni, így jó eséllyel mélyebben is karakterizálhatnak, bár az már most látszik, hogy a Quantico az idei évadban is egy vörös heringekkel teletűzdelt, kamufordulatokra és még gyengébb összeesküvésekre épülő párkapcsolati dráma lesz, amelynek a végén csak két dolog lehetséges: vagy kiderül, hogy Booth is a rosszfiúknak dolgozik, vagy pedig Priyankát nagyon meg kell majd vigasztalni Booth hősi halála után.

quantico-202
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • reddit
  • LinkedIn
  • Tumblr
Quanticoban még mindig mindenki nagyon jól néz ki. Na de ki látott már átlagos kinézetű kormányügynököt ugye?

Oké, a Quantico tavaly is guilty-pleasure sorozat volt és már tavaly is inkább a női nézőket rántotta be, ezzel együtt tanulhattak volna a tavalyi szezon hibáiból és alkothattak volna egy sokkal komplexebb történetet. A nézettséget látva ez ugyanis nem a „bevált recept”, hanem a nézők elriasztása.

Share This