Rami Malek és Chandler Riggs is Han Solo akar lenni

1 361

Vagy írhatnám azt is, hogy a 34 éves Mr. Robot és a 16 éves Chandler Riggs is jelentkezett a fiatal Han Soloról szóló film főszerepére, na meg rajtuk kívül még több mint kétezren…

A The Hollywood Reporter információi szerint a jelöltek közt van Aaron Taylor-Johnson (a Bosszúállók: Ultron kora Higanyszála, aki 25 éves), Miles Teller (az új Fantasztikus Négyes film Mr. Fantasztikusa, 28) Hunter Parish (Nancy ül a fűben; 28), Dave Franco (21 Jump Street; 30), Rami Malek (Mr. Robot; 34), Colton Haynes (a Teen Wolf ? Farkasbőrben és A zöld íjász sorozatok színésze; age 27), Max Thieriot (a Bates Motelben Norman Bates bátyját alakítja; 27) Ed Westwick (A pletykafészek; 28), Tom Felton (Harry Potter-sorozat; 28) és Joshua Sasse (a Galavant hőse; 27).  míg a fiatalabbak között Chandler Riggs (a The Walking Dead már nem is olyan kis Carl-ja; 16), Leo Howard (Harcra fel!; 18), Nick Robinson (Jurassic World; 20), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba; 21), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora; 23), Logan Lerman (Harag; 23), Landon Liboiron (Hemlock Grove; 23), valamint Tony Oller (A bűn éjszakája; 24) is.

A bedobott nevek között nem szerepel Anthony Ingruber (Adaline varázslatos élete, 25) , a rajongók által petícióban a szerepbe követelt színész is, aki tényleg úgy néz ki, mint a fiatal Harrison Ford.

Anthony Ingruber Han Solo