Rebel Wilson nem akar más lenni

0 245

Ki hitte volna, hogy Kristen Wiig dilis szobatársnője a 2011-es Koszorúslányok-ból öt év alatt hollywoodi őslakos lesz, és egy nagy költségvetésű, vad női vígjáték főszereplője?

Hogyan legyünk szinglik?

Rebel Wilson bebizonyítja, hogy lehet rá számítani: a Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single, hazai bemutató: 2016. február) egyik legfőbb erőssége az ő elsöprő pofátlansága: ahogy kitanítja frissen szakított, csinos barátnőjét a szingliség apró titkaira, azt tanítani kellene.

A színésznő a Cosmpolitan angliai kiadásának januári címlaplánya ? pedig nem pont olyan alkatú, mint a címlaplányok általában.

? Jó dolog másnak lenni, mint a többiek ? nyilatkozta erről a színésznő. ? Amikor először besétáltam az ügynökömhöz, megrémült. Azután azt mondta: ?hát, ilyen lány még tényleg nincs nálunk.? ? és még aznap szerződtetett.

Bár nemrégiben nyilvánosan összecsapott a Kardashian-családdal, azt mondja, nem akar a szépekkel versengeni, és örül, hogy olyan, amilyen. Aki megnézi a Hogyan legyünk szinglik?-et biztos egyetért vele: és felhagy a felesleges fogyókúrázással.