Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Remek forgatási videó érkezett az új Mission: Impossible-filmről

Tom Cruise a levegőben.

0

Pofás kulisszák mögötti felvételt kaptunk a Mission: Impossibe – Utóhatáshoz.

Az elképesztő akciómutatványok a Mission: Impossible-filmek védjegyének számítanak. A széria bámulatos kunsztjait minduntalan a sorozat sztárja, az adrenalinfüggő Tom Cruise hajtja végre, akinek a hamarosan megjelenő, az Utóhatás alcímet viselő folytatásban is bőven volt dolga (el is törte a lábát az egyik kemény jelenet forgatása során).

Az alábbi felvételen Cruise egyik lélegzetelállító attrakciójának létrejöttét csodálhatjuk meg. A filmsztár 25 ezer láb (körülbelül 7600 méter) magasból ugrott ki egy repülőből – nézd végig a videót, és ámulj egy nagyot!

A hatodik Mission: Impossible-mozi, a Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Titkos nemzet) által rendezett Utóhatás sztorija nagyjából annyi, hogy Ethan Hunt és kompániája megint jó nagy kulimászba keveredik, ahonnét stílusos akciókkal igyekeznek kijutni. Cruise mellett Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Alec Baldwin, Michelle Monaghan és Sean Harris is visszatér, az új arcok között pedig ott lesz a bajuszkirály Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is.

A Mission: Impossible – Utóhatás augusztus 2-án érkezik a hazai mozikba.

Share This