Remek összeesküvés-elmélet érkezett a Toy Storyhoz

0 343

20 éve mutatták be a Toy Story első részét, de idén jelentették be, hogy hamarosan a 4. rész is elkészül. A Toy Storyt előhúzni így hát két okból is aktuális, főleg ha rajongói konteókról van szó.

toy-story

A rajzfilm egyik rajongója ugyanis kiszúrt néhány részletet, aminek segítségével fény derülhet Andy – a kisfiú – anyjának múltjára, akiről ugye semmit sem tudunk, szinte még annyit sem, mint Jerry gazdájáról a Tom és Jerryben.

Az első két Toy Story-ban Andy és cowboyfigurája, Woody is cowboy-kalapot viselnek, Jon Negroni pedig kiszúrta, hogy Andy kalapja más, mint Woody-é. Viszont Andy kalapja szinte ugyanolyan, mint Jessie kalapja – Jessie ugye az a cowboylány-baba, akiről elfeledkezett a gazdája.

Amikor a mesében Jessie bemutatkozik a többi játéknak, elmeséli, hogy a gazdája felnőtt, és többé már nem játszott vele – emlékeiben pedig feltűnik, ahogy egy olyan kislánnyal játszik, akinek ugyanolyan cowboy-kalapja van, mint Andy-nek, a kislány szobájában pedig régi, hatvanas évekbeli poszterek vannak.

Mindez azt jelenti, hogy Jessie gazdája, akiről annyit lehet tudni csak, hogy Emily-nek hívtak (Andy anyjának a nevét sosem hallottuk, lehet éppen Emily is), egy kislány volt a hatvanas években, aki azóta már felnőtt, vagyis simán lehet, hogy van gyereke, és simán lehet, hogy a gyereke nem más, mint Andy!