Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Rendező nélkül maradt a Bond 25

Danny Boyle kreatív okokra hivatkozva kiszállt a filmből.

0

Rendező nélkül maradt a 25. James Bond-film miután Danny Boyle alkotói különbségekre hivatkozva kiszállt a filmből, amelynek novemberben kezdődött volna a forgatása.

A Part, a Napfény, a 127 óra és a Trainspotting-filmek rendezője először rendezett volna James Bond-filmet, személyét a rajongók is jól fogadták, de úgy tűnik nem jön össze a projekt. Ráadásul a forgatás novemberben kezdődne, s mivel a produkció forgatókönyvén Boyle és állandó partnere, John Hodge dolgozott nem egyértelmű, hogy a stúdió megtart(hat)ja-e a forgatókönyvet és időben el tudják kezdeni a forgatást. Na meg még egy rendezőt is kellene találni gyorsan.

Korábban Christopher McQuarrie, Christopher Nolan, David Mackenzie, Yann Demange és Denis Vileneuve is felmerült lehetséges rendezőként, nem lehetetlen, hogy a stúdió most náluk fog próbálkozni.

Az előző két filmet pedig Sam Mendes rendezte, hatalmas sikerrel: a Skyfall 1,1 milliárd dollárt termelt, a Spectre 881 milliót, de a rendező azóta bejelentette, nem akar több Bond-filmet rendezni.

A film premierje 2019 október 25-re van kitűzve.

Share This