Ryan Reynolds nem boldog attól, hogy nem Tim Miller rendezi a Deadpool 2-t

0 419

“Minden amit mondani tudok az az, hogy nagyon szomorú vagyok, hogy lelépett a filmből” – mondta Ryan Reynolds annak kapcsán, amikor Tim Miller Deadpool 2-ből való távozásáról kérdezték. Egészen diplomatikus válasz, de a GQ-nak adott interjújának további részéből azért átjön, hogy annak ellenére, hogy a pletykák szerint éppen a vele való vita miatt távozott a rendező, Reynolds tényleg tiszteli Millert.

Reynolds többek közt azt is elmondta, hogy nagyon nem volt egyszerű összehozni a Deadpoolt és a projekt sehol sem lenne Miller nélkül. “Az a fickó egy vizuális effekt varázsló volt, lehetetlen dolgokat csinált a Deadpool utómunkálatakor”.

Nagyon úgy tűnik, hogy Reynolds kezdi “visszasírni” Millert, bár úgy tűnik, hogy a stúdió a John Wicket is készítő David Leitch-et ülteti majd a rendezői székbe a 3 utódjelölt közül.

Annak ellenére egyébként, hogy a Deadpool 2-nek sincs még rendezője, a hírek szerint már a Deadpool 3-at is tervezgetik, amely filmmel a teljes X-Force osztagot behoznák Deadpool mellé.