Ridley Scott még hat Alien-filmet forgatna!

0 453

Ahogy a hét elején már írtunk róla, Ridley Scott nagyon bezsongott az Alien: Covenant készítése közben, olyannyira, hogy már jövőre nekilátna a következő Alien-filmnek. De ez mind semmi. Scottnak ennél sokkal nagyobb tervei vannak.alien5

“A Prometheus-t egyfajta új kezdetnek is tekinthetjük, ami nagyon jó volt arra, hogy rádöbbenjek, hogy az emberek még mindig ki vannak éhezve az Alienre – a tojásra, az arctámadóra, a mellkasból előtörő lényre, a teljes evolúcióra. Még mindig látni akarják. Az első Alien film alapvetően hét emberről szólt, akik össze vannak zárva egy bádogdobozban, van, aki túléli a filmet és van, aki nem. Ha úgy nézzük, egy “B” kategóriás film, ami “A” kategóriás módon lett elkészítve, fantasztikus szereposztással és lényekkel. Ennél már jóval továbbhaladtunk a Prometheus-szal. Most pedig egy kicsit mindkét világba kirándulást teszünk.” – mondta Ridley Scott a Prometheus kapcsán. Aztán átért a folytatásra, az Alien: Covenantra:

“Feltételezhetjük, hogy sikeres film lesz és attól a pillanattól kezdve rajtra készen kell állnom. Nem akarok két éves szüneteket. Készen állok rá, hogy jövőre újra nekilássak.” – mondta Scott, majd azt is elmondta, hogy most nagyon ráérzett az Alien-univerzumra. “Franchise-t akartok? Még hat Alien-filmet le tudok forgatni. Nem most fogom abbahagyni, az ki van zárva.” – mondta a rendező a Sidney Morning Heraldnak.

Forrás Filmtrailer