Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Robin beszól Batmannek – megérkezett a Titans előzetese!

Ezzel indít majd a DC saját streaming szolgáltatása.

0

Befutott a népszerű képregénysorozat alapján készült Titans első előzetese.

A heves érzelmeket kiváltó forgatási fotók után végre trailer is érkezett a Titans sorozathoz, amely egy újabb DC-szuperhősös széria lesz. Ilyenből jelenleg is sok van, ám a Flash – A villámmal, a Gothammel vagy a Kryptonnal szemben a Titans nem a televízióban fut majd, hanem kizárólag a DC önálló streaming szolgáltatása, a DC Universe kínálatából lesz csak elérhető a Swamp Thing, a Young Justice és a Harley Quinn animációs sorozat mellett. Siker esetén nyilán további tartalmakkal is bővülni fog a szolgáltatás.

A Titans a népszerű Teen Titans képregénysorozat adaptációja, mely fiatal szuperhősök csapatáról szól. A képregényből két sikeres animációs széria is készült (Tini titánok, Tini titánok, harcra fel!), az élőszereplős feldolgozás viszont jóval sötétebb tónusú lesz ezeknél.

A csapat tagjai az évek során többször cserélődtek. Ebben a sorozatban Robin (Brenton Thwaites), Csillagfény (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Gézengúz (Ryan Potter), valamint Sólyom és Galamb (Alan Ritchson és Minka Kelly) alkotják majd a Titánokat.

Share This