RTL-es stábtagokkal erősíti meg új műsorát Hajdú Péter

0 293

Ahogy arról korábban beszámoltunk megszűnik a Hajdú Péter vezette, mások nyomorúságából nézettséget kreáló Frizbi, de Péterünk olyannyira nem tűnik el a TV2 képernyőjéről, hogy új műsort kap, amolyan talkshow-félét, mert hát ugye kis hazánkban egy műsorra sem merik ráragasztani kornkrétan a talkshow megnevezést.

– Óriási fába vágjuk a fejszénket, nagy durranásra készülünk, de egyelőre többet nem tudok róla mondani. Kéthetente jelentkezik majd a TV2 képernyőjén, már most tavasszal – mondta Hajdú a Showtime címet viselő műsor kapcsán, de részleteket még nem árult el. Annyi viszont kiszivárgott, hogy a korábban az RTL-nél dolgozó szakembereket csábított át a műsorához.

Korábban tizenhárom éven keresztül a Fábry-show, az elmúlt hónapokban pedig a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át szombat este! című műsor tartalmáért felelt az a két hölgy, aki igent mondott Hajdú megkeresésére – mondta a Bors riportjában egy neve elhallgatását kérő forrás, hozzátéve, hogy az RTL Klubot érzékenyen érintette a két szakember távozása.

Egyébként alig várjuk a magyar Jimmy Fallon és a magyar Jimmy Kimmel megnevezéseket Hajdú és új műsora kapcsán a bulvársajtótól.