Farm 1. nap: az első adás csak könnyed trágyaszagot hozott

2 327

Előzetesen trágyaszaggal átitatott ValóVilágként aposztrofáltuk az RTL Klub “túlélő” valóságshow-ját, és az első adás után ki is jelenthetjük, hogy nem tévedtünk sokat, bár a szokatlanul lapos első adás után messzemenő következtetéseket még nem vonnánk le.

Farm trágya

Az RTL korábbi valósáshowihoz hasonlóan ezúttal is válogatott csapatot sikerült összehozni, akiknek már az első nap olyan bölcsességeket sikerült kiszülniük magukból, hogy az RTL kreatívjai is sorban állhatnának tanácsért ha úgy adódik.

Megveszem 200 euróért, és eladom másfél millióért. Vágod.

Néhány közömbösebb és szimpatikusabb játékostól eltekintve a csapat tele van alfahímekkel és plázaribikkel, köztük meg is voltak a nagy egymásratalálások (Dani és Laura között), mint a fenti mondat is mutatja, van akinek semmi szüksége nincs a 20 millióra.

Farm Laura Farm Dani

De a lényeg, hogy az első napon egy kis trágyában tapicskolással indítottak, de ezen felül nem történt semmit olyan – a fürdőzést, meg egyeseknek a favágást leszámítva – ami valódi kihívás elé állította volna a játékosokat.

Terülj-terülj asztalkám, kényelmes ágy, pálinka . utóbbi meg is hozta rendesen a hangulatot, ugyanis ennek köszönhetően bizonyították a játékosok, hogy tényleg a ValóVilágban érzik magukat és nem vágják, hogy itt bizony más készségeikre is szükség lesz.

Az első adás tehát meglehetősen lapos volt, igaz ebben nagy szerepet játszott, hogy a kötelezően megírt poénok mellett egyik műsorvezető sem tudott hozzátenni semmit az adáshoz. Aztán majd a folytatásban meglátjuk, hogy ők és a játékosok képesek-e felnőni a feladathoz.

Farm játékosai