Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ruby Rose lesz BATWOMAN

Mint azt korábban megírtuk a The CW csatorna Batwomant is bevezeti az Arrowverzumába, de a karakter nemcsak a crossoverben tűnik majd fel, hanem saját sorozatot is kap.

0

Pár hónappal ezelőtt még az volt a terv, hogy Batwoman feltűnik majd az Arrow, vagyis A zöld íjász sorozatban, közben azonban a csatornának nagyszabásúbb tervei lettek.

A terv az, hogy a civilben Kate Kane névre hallgató karaktert az idei crossover eseményében mutatja be a nagyközönségnek a csatorna, hogy a 2019-2020-as televíziós évadban aztán egy különálló sorozatban mutassák be Batwoman történetét.

Ma az is kiderült, hogy a Hollywoodban is egyre népszerűbb Ruby Rose alakítja majd a karaktert, aki nem csak Gotham rosszfiúival fog megküzdeni, hanem “saját démonaival is”, hangozzon ez bármennyire elcsépelten is, ezt írta a csatorna a közleményében, na meg azt is, hogy főhősnőnk a saját neméhez vonzódik majd.

Caroline Dries (Vámpírnaplók, Melrose Place, Smallville) írja majd a sorozat forgatókönyvét és ő lesz a sorozat vezető producere is, de természetesen a lassan minden képregény alapú (és nem csak The CW-s) sorozatban szerepet vállaló Greg Berlanti (15 sorozatot visz az idei tévés évadban) illetve a szintén a Berlanti Productionshöz tartozó Sarah Schechter is dolgozik majd a sorozaton. Sőt, a hírek szerint a DC Entertainment nemrég lemondott elnöke, Geoff Johns is talált egy hátsó ajtót (Mad Ghost Productions), amin keresztül producerálhatja a szériát.

Az Ausztráliában született, a modellszakmában befutott Ruby Rose egyébként egy kisebb szerepben a Dark Matter, majd egy nagyobban az Orange is the New Black szériában hívta fel magára a figyelmet, amely sorozatokban nyújtott alakításának (de inkább a karakteres megjelenésének) köszönhetően olyan filmekben szerepelhetett, mint a Kaptár: Az utolsó fejezet, az XxX: Újra akcióban, a John Wick 2. fejezet, a Tökéletes hang 3., hamarosan pedig a Meg: Az őscápa című filmben láthatjuk Jason Statham oldalán.

Share This