Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ryan Reynolds lesz Detective Pikachu

0

A játék és rajzfilm franchise Pokémonból élőszereplős mozifilm lesz. Detective Pikachu címszerepét a Deadpool szerepével abszolút világhírnévre szert tevő Ryan Reynolds vállalta el.

A Pokémon igazi japán sikersztori, a Nintendo médiaterméke 1996-ban mutatkozott be, azóta világszerte 300 millió videojátékot, figuráihoz tartozó játékkártyákból pedig 23 milliárd darabot adtak el, és animációs sorozatként is népszerű volt, és több egészestés rajzfilm is készült a zsebszörnyek kalandjaiból.

A franchise most az Egyesült Államokban lelt új hazára, a Universal Pictures és a Legendary nagyszabású filmet készít a pokémonokból.

A legnépszerűbb figura, Pikachu szerepére sikerült megnyerni Ryan Reynoldsot, aki a The Hollywood Reporter értesülése szerint motion capture segítségével változik majd sárga szörnyecskévé, míg a többi szereplő „normális” alakjában szerepel majd.

A film sztorija a tavaly piacra dobott Great Detective Pikachu videójáték ötletén alapul majd, amelyben a gamereknek a pokémonnal kellett különböző rejtélyes bűnügyeket megoldani.

Share This