S.O.S. munkatársakat keres a TV2

0 287

Úgy látszik nem csak a kirakatembereket érinti a TV2 lemondási-felmondási hulláma, ugyanis a neves szakemberek és csatornaarcok mellett a háttérmunkások is rohamosan távoznak a Fidesz-propaganda tévéjévé lett, Andy Vajna és Habony Árpád vezette TV2-től.

Valahol érthető is, hogy nem csupán a televíziós újságírók gyomra nem veszi be a Kunfalvi Nóra–Kökény-Szalai Vivien-csapat ténykedését, hanem más szakemberek is tömegesen menekülnek a TV2-től. A csatorna honlapján megjelent hirdetés szerint online grafikusokat, szerkesztőket és gyakornokokat ingyenmunkásokat keresnek. A grafikusoktól a megfelelő szakmai ismeretek mellett többek között gyors, precíz munkavégzést, jó problémamegoldó készséget, kreatív gondolkodásmódot, kiváló esztétikai érzéket és rendszerszemléletet várnak el. A szerkesztőktől elvárt skillek: íráskészség, precíz, pontos munkavégzés, stratégiai látásmód, lényeglátás, kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség szóban és írásban, rugalmasság, empátia, kreativitás stb.

A TV2-nél nem jelentéktelen HR-válság alakult ki, mert a hirdetés alapján az álláshirdetésre március végéig várják a jelentkezéseket, vagyis egy hét alatt új médiamunkásokat akarnak találni.