Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Saját filmekkel készül február 30-ára a Comedy Central

0

Új fejezetet nyit a hazai televíziózásban a Comedy Central. A Viacom magyar humorcsatornája két egészestés alkotással is készül a nézői számára. A műfajukban a megszokottól kissé eltérő filmek kizárólag február 30-án kerülnek adásba a teljes régióban – így Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban és Romániában is.

A kritikusok által máris „a következő Spotlight”-ként emlegetett Admin1234 az Arany Cricetus-díjas lengyel rendező, Ksawery Kalicki munkája. Az irodai thriller olyan hétköznapi, sokkoló jelenetekkel várja a Comedy Central nézőit, amelyekkel bárki azonosulni tud a mai modern, ijesztően digitális világunkban.

A csatorna az Óriási betűk az űrben című korszakalkotó egészestés produkciója pedig a Comedy Central animációs műsorainak sorát erősíti. Az ötórányi dráma már most a kritikusok kedvenc repülő betűk tematikájú filmje lett. Az animációt az egész régióban hazai környezetre adaptálva mutatják be.

A Kavicsok című produkcióval pedig a romantikus filmek kedvelőit csalogatja a tévé elé a Comedy. A szerelmi történet két főszereplőjébe már annyiszor belerúgott a sors, hogy szinte esélytelennek tűnik a happyend, de a reménytelen romantikusok világában kevés ismert akadály létezik.

„Nagy várakozásokkal tekintünk erre a különleges napra. Biztos, hogy a nagy országos kereskedelmi csatornáknak semmi nézettségük nem lesz ezen a napon” – nyilatkozta Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális programigazgatója.

A trailerek február 20-ától láthatók a Comedy Centralon és a csatorna Facebook oldalán. A teljes filmek kizárólag február 30-án láthatók – áll a  csatorna humoros közleményében.

Share This