Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Schwarzenegger a Conan és a Terminator-franchiseba is visszatér

0

Mint idén januárban kiderült James Cameron produceri felügyelete mellett a Deadpoolt jegyző Tim Miller rendezi majd meg a Terminator-franchise rebootjának első állomását. Most már az is biztos, hogy Arndold Schwarzenegger is visszatér a filmbe, a páros tehát 26 év után újra egy közös filmen dolgozik.

Schwarzenegger Cannes-ban jelentette be a nagy hírt, de a film forgatása leghamarabb 2019-ben kezdődhet el, ekkor szállnak ugyanis vissza a jogok James Cameronhoz. Itt az érdekes az lehet, hogy Cameron ugye nem kevesebb, mint 4 Avatar-filmen dolgozik jelenleg

Schwarzi nem csak ezt osztotta meg a nagyérdeművel, de azt is, hogy a halottnak hitt Conan legendája projekt sem halott, sőt ebben is biztosan szerepelni fog. A filmet azonban meglepetésre nem a Chris Morgan a filmhez készített forgatókönyvére is rábólintó Universal készíti, hanem a Netflix karolhatja fel, Schwarzi szerint legalábbis velük tárgyal a projektről.

Ha azt nézzük, hogy az online stúdió a napokban jelentette be, hogy a nyolcvanas évek népszerű fantasyjéből a The Dark Crystal-ból is (előzmény)sorozatot adaptál, így könnyen lehet, hogy a korszak másik nagy kedvencére is befizetnek.

Share This