Sebestyén Balázs Hajdú Esti Frizbijében beszélt a Morning Show folytatásáról

Index
0 603

A Morning Show-t gyártó és annak műsorvezetőjeként a Class FM és a rádiózás egyik legfontosabb arcává váló Sebestyén Balázs még mindig nem tudja, hol folytatják majd, de könnyen előfordulhat, hogy tényleg a korábban is emlegetett Rádió1 lesz a végállomás.

„McNutt arról tett tanúbizonyságot, hogy az élő fába is beleköt. Nyugodtan tesz tönkre idegileg, lelkileg, mindenhogy családos embereket, akik ebben a stábban dolgoznak. Neki semmi sem szent, elég csak megnézni, hogyan bántak el velünk. Ez lelkileg rettenetesen megterhel mindenkit. Kikészített az, hogy menjünk, ne menjünk, kellünk, nem kellünk. Ez az ember imád mások idegeivel játszani” – mondta el a műsorvezető a Blikknek.

„Az egész ország hallotta, hogy kolléganőink elsírják magukat az adás végén. Ők azért nem Jászai Mari-díjas színésznők, nem eljátszották, mélyen megérintette őket. Ennél nem is kell súlyosabb bizonyíték, hogy lelkileg mennyire kikészültek” – folytatta a műsorvezető, és hozzátette, ők azért tartották magukat.

Kicsit több dolog is kiderült azonban a konfliktusról, mint eddig tudtunk, Balázs azt mondta, McNutt megvádolta őt, hogy másokkal tárgyal és erre bizonyítéka van. Balázs azt is mondta, ha akar, pereljen, úgysem fog semmit elérni. Balázs egyébként azt is elmondta, hogy dolgoznak a Morning Show folytatásán.

El tudjuk képzelni a Rádió 1-et. Vajnával kiváló viszonyban vagyunk, szoktunk beszélni. Ha úgy keresnek, hogy „ti kelletek nekünk, és úgy csinálhatjátok, ahogy szoktátok, akkor elgondolkozunk rajta.

A nehézségekről Hajdú Péternek meséltek az Esti Frizbiben, a beszélgetés vasárnap este látható az ATV-n.