Sikerül-e tönkretennie a szinkronnak a Deadpool-filmet?

1 429

Megérkezett a 2. szinkronos Deadpool-előzetes is, amelynek örömhírnek kellene lennie, azonban a szinkron terén nagy visszalépést tettek – ha ez így marad én speciel biztos, hogy csak eredeti nyelven leszek rá kíváncsi – a fordítást és a szinkronhangokat illetően is…

Deadpool ma este erre verem ki

Ráadásul az igazi Deadpool-hangulatot árasztó felnőtt-besorolású előzetesek se nagyon akarnak megérkezni, ami érthetetlen, hiszen ha úgyis 18+-os besorolású a film, akkor kiknek készítik az alacsonyabb korhatárbesorolást kapó előzeteseket?

Mondjuk az is érdekes, hogy a Cinema City oldalán 16+-os besorolást kapott a film, vajon ez azt jelenti, hogy Magyarországon megvágják? Ha így lesz, remélem nem pont azokat a részeket, amikor Deadpool a nézőkhöz beszél… (A képregényben Deadpool tisztában van vele, hogy ő csak egy “karakter”, így eléggé odamondogat az olvasóknak.)

Na mindegy, nem mellesleg Kínában már betiltották a filmet és mivel a világ második legnagyobb mozis piacáról van szó, a FOX jópár millió dollártól elesik majd, bár minden bizonnyal fel voltak erre készülve…

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.
De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van – és nem fél használni.

A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.

deadpool-poster-4