Sofia Boutella lesz a Múmia

0 327

Igen egy nő. És ez mondjuk egyáltalán nem baj, a szereposztással (már ha hivatalossá válik) meg amúgy is több mint elégedettek leszünk.

"Kingsman: The Secret Service" New York Premiere

Azt már ugye korábban megszellőztették, hogy az Alex Kurtzman által rendezett Múmia reboot főszerepére Tom Cruise-t szemelte ki a stúdió, de a THR információi szerint, már a címszereplőt is megtalálta a stúdió.

Az univerzumépítgetésbe kezdő Universal ugyanis a Kingsman – A titkos szolgálatban idén felfedezett (ő volt a pengelábú bérgyilkosnő), a Star Trek 3-ban is szerepet kapó Sofia Boutella-t szeretné a Múmia-film múmiájává megtenni. Jöhet!

Univerzumépítgetés alatt egyébként azt értjük, hogy iparági pletykák szerint a Universal nagyon szeretne egy a Marvel Bosszúállóihoz hasonló univerzumot építeni, többek közt Drakula, Frankenstein, Van Helsing, Láthatatlan ember, sőt Frankenstein menyasszonya filmet is terveznek, a végén pedig gonoszokat, rosszarcokat stb. összeeresztenék egy nagy filmben. Nyugi, úgy sem olyan epik, mint az a bizonyos jelenet A ház az erdő mélyénben.